MMV-congres ‘Opleiden = vooruitzien’

vrijdag 09 december 2016 09:30

Wat komt er op u af, waar wilt u heen en wie of wat is nodig om dat doel te bereiken? Hoe houdt u als aios de regie over de opleiding, zodat u de dokter kunt worden die u wilt zijn? Welke route past bij uw ervaring, ambities en leertempo? Hoe vertaalt u veranderingen in het vakgebied, maatschappelijke ontwikkelingen en innovaties naar de dagelijkse praktijk van opleiden?

Het MMV-congres biedt haar deelnemers concrete ondersteuning, relevante kennis en effectieve tips waarmee u zelf aan de slag kunt. Het programma bevat dit jaar 19 workshops, 8 symposia en 12 flitstrainingen, allen in het kader van de medische vervolgopleidingen.


Deelnemers krijgen:

  • Flitstrainingen: snel op de hoogte en de volgende dag direct aan de slag
  • Workshops: praktische informatie, praktijkvoorbeelden en veel oefenen!
  • Symposia: relevante informatie in praktijkgerichte presentaties en discussiëren met collega’s

Het programma is gericht op (plaatsvervangend) opleiders en leden van de opleidingsgroep. Maar ook aios, onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren
en bestuurders zijn van harte welkom. Kortom: iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen.

Accreditatie
Er zijn vijf accreditatiepunten toegekend door het Accreditatiebureau Algemene Nascholing (www.knmg.nl/aban), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (www.nvza.nl), de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie (www.nvkc.nl) en de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica (www.nvkf.nl).

Toegangsprijs
De entreeprijs voor het congres is € 295,- (inclusief lunch, versnaperingen en drankjes). Aios betalen € 175,- voor hun deelname.

Download het volledige programma (pdf) of lees meer op www.demedischspecialist.nl/mmvcongres

Sluiten