Vacature overzicht

Verpleegkundig specialist/physician assistant oncogenetica UMC Utrecht

UMC Utrecht, divisie Laboratorium, Apotheek en Biomedische Genetica heeft een vacature voor de Afdeling Genetica voor de functie van verpleegkundig specialist/physician assistant oncogenetica, m/v. Je werkt voor het aandachtsgebied oncogenetica. Je verleent poliklinische zorg, geeft erfelijkheidsvoorlichting aan gezonde adviesvragers en coördineert het erfelijkheidsonderzoek. De afdeling Genetica van het UMC Utrecht biedt erfelijkheids- en dna-onderzoek, counseling en voorlichting. Dat doen we met een team van zeer kundige en betrokken zorgverleners (klinisch genetici, arts-assistenten, physician assistants (i.o.) en genetisch consulenten).

Klik hier voor meer informatie.

Vacature Klinisch geneticus UMCG in Groningen

Binnen de sectie Klinische Genetica van de afdeling Genetica zijn ongeveer 50 medewerkers uit verschillende disciplines actief. Wij verwelkomen een breed inzetbare klinisch geneticus of aios in de laatste fase van de opleiding, die actief bijdraagt aan patiëntenzorg en enthousiast participeert in opleidingen, onderwijs en/of wetenschappelijk onderzoek. Uw werkterrein is afhankelijk van uw ervaring, ambities en competenties en van de behoeften van de sectie. Een deel van de patiëntgebonden werkzaamheden kan plaatsvinden in één van onze buitenpoliklinieken. Graag reageren voor 10 februari.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature Klinisch geneticus Radboudumc

Het Radboudumc is op zoek naar een (bij voorkeur ervaren) oncogeneticus, die wil participeren in het oncogenetica team en proactief wil bijdragen aan (innovatie in) de patiëntenzorg, het wetenschappelijk onderzoek, het onderwijs en de opleiding en supervisie van onze arts-assistenten, physician assistents en genetisch consulenten. Daarnaast heeft de afdeling Genetica een coördinerende taak in het Europese referentienetwerk voor erfelijke kanker (ERN Genturis). Actieve participatie in de ERN is een pre. Reageren kan tot 1 februari 2019.

Klik hier voor meer informatie.

Bestuurslid Federatie Medisch Specialisten, tevens fungerend als Voorzitter Raad Opleiding

De Federatie Medisch Specialisten is de beroepsvereniging voor en door medisch specialisten. Via alle wetenschappelijke verenigingen vertegenwoordigt de Federatie ongeveer 22.000 medisch specialisten. Het bestuur van de Federatie bestaat uit zes bestuursleden, zijnde een algemeen voorzitter en vijf leden met ieder hun eigen aandachtsgebied. De zittingstermijn van dr. Marianne ten Kate-Booij (gynaecologe in het Erasmus MC) als bestuurslid van de Federatie, tevens fungerend als voorzitter Raad Opleiding, verloopt 30 juni 2019. Dr. Ten Kate-Booij is niet meer herkiesbaar.

Bekijk hier de volledige vacature.

Human genetics (m/f) / Facharzt für Humangenetik (m/w)

amedes offers interdisciplinary medical services for patients, physicians and hospitals at more than 60 locations throughout Germany and Belgium. Each year more than 3,500 employees – including 350 medical experts – care for more than 450,000 patients attending our clinics. We are one of the leading providers of genetic counselling and molecular and cytogenetic laboratory services and still growing.

Our teams in Hamburg, Hannover, Göttingen, Essen, Frankfurt, and Mainz need your support for genetic counselling and validation of lab reports.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature Bestuurslid tevens fungerend als Voorzitter Raad Wetenschap & Innovatie

De Federatie Medisch Specialisten (Federatie) is de beroepsvereniging voor en door medisch specialisten. Het bestuur van de Federatie bestaat uit zes bestuursleden, waarvan vijf met ieder hun eigen aandachtsgebied en een voorzitter. De (eerste) zittingstermijn van de heer prof. dr. P.P.G. van Benthem (KNO-arts in het LUMC) als bestuurslid van de Federatie, tevens fungerend als voorzitter Raad Wetenschap & Innovatie, verloopt eind 2018.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature Bioinformaticus Erasmusmc

De afdeling Klinische Genetica van het Erasmus MC heeft een open positie voor een bioinformaticus (PhD student of postdoc). Het onderzoek vindt plaats in de groep van Dr. Stefan Barakat, en focust op de rol van het non-coding genome in neurodevelopmental disorders.

Voor meer informatie klik hier (postdoc) of hier (PhD student).

Sluiten