Vacature overzicht

Vacature Arts onderzoeker Genetica project ‘Solve-RD’, Radboudumc

Voor ongeveer 40% van de patienten met zeldzame aangeboren afwijkingen en/of ontwikkelingsstoornissen blijft, ondanks enorme voortgang in toepassing van nieuwe technologieën, de onderliggende moleculaire oorzaak onbekend. Het recent toegekende project ‘Solve-RD’, welke valt onder het Horizon 2020 programma van de EU, stelt ons nu in staat om samen met een aantal Europese centra verder grootschalig onderzoek te doen naar identificatie van nieuwe genetische oorzaken en mechanismen voor zeldzame aangeboren afwijkingen en/of ontwikkelingsstoornissen/verstandelijke beperkingen.
Binnen dit promotieonderzoek richt je je op het vinden en karakteriseren van nieuwe genetische oorzaken en mechanismen van deze aandoeningen. Hiervoor maak je gebruik van deep-phenotying met gestandardiseerde ontologie (HPO), welke zal worden ingezet voor het genereren van diagnostische hypothese, en leiden tot nieuwe inzichten die bijdragen aan het ophelderen van de moleculaire oorzaken van de betreffende aandoeningen. Reageren is mogelijk tot en met 14 juni. Klik hier voor meer informatie.

Vacature klinisch geneticus Erasmus MC

Het Erasmus MC is op zoek naar een klinisch geneticus voor 32 tot 40 uur per week. Wanneer je beschikt over een afgeronde opleiding tot Klinisch Geneticus, je, bij voorkeur, gepromoveerd bent en ervaring hebt op het gebied van organisatie/management, zijn ze op zoek naar jou! Daarnaast heb je onderzoekservaring binnen de klinische genetica. Omdat je multidisciplinair werkt met andere medisch specialisten en laboratoriumspecialisten, kun je goed samenwerken en heb je een prettige manier van communiceren. Daarnaast ben je in staat om je eigen werkzaamheden goed te organiseren in combinatie met andere taken als medisch specialist. Ook stellen we het zeer op prijs als je een collega bent die even bijspringt als het nodig is. En belangrijk: veranderingen in het veld zie je als een uitdaging!
Reageren is mogelijk tot 18 juli 2018. Klik hier voor de volledige functiebeschrijving.

Klinisch Geneticus, Antoni van Leeuwenhoek

Op de Polikliniek Familiaire Tumoren (PFT) van het Antoni van Leeuwenhoek wordt erfelijkheidsonderzoek op het gebied van de oncogenetica verricht. Het grootste deel van de spreekuren vindt plaats op de PFT, daarnaast worden de oncogenetische spreekuren gehouden in Tergooi Hilversum en in het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk. Op onze afdeling werken vijf klinisch genetici, drie genetisch consulenten, secretariaatsmedewerkers en datamanagers. Vanwege het vertrek van een van de collega's is er een vacature voor een klinisch geneticus.

Bekijk hier de volledige vacature.

Vacature Bioinformaticus Erasmusmc

De afdeling Klinische Genetica van het Erasmus MC heeft een open positie voor een bioinformaticus (PhD student of postdoc). Het onderzoek vindt plaats in de groep van Dr. Stefan Barakat, en focust op de rol van het non-coding genome in neurodevelopmental disorders.

Voor meer informatie klik hier (postdoc) of hier (PhD student).

Vacature Deputy director for the Division of Medical Genetics, Aarau, Switzerland

This is an exciting opportunity to join the Division of Medical Genetics of the Institute for Laboratory Medicine with expanding test demands in this innovative diagnostic field and increasing requests for patient consultation. The position is newly created.

Our hospital

The Kantonsspital Aarau is the largest hospital of the State Aargau and one of the three largest state hospitals of Switzerland. It is an attractive employee in the center of Switzerland with a comprehensive medical service, top-modern infrastructure, family friendly attitude and advanced conditions of employment as well as excellent continuing education and training opportunities.

Contact
If you are interested in applying for this opportunity please contact directly the Head of Laboratory and Chief Physician Prof. Dr. med. Andreas R. Huber. Prof. Dr. med. Andreas R. Huber, Chefarzt, Institute of Laboratory Medicine, Tellstrasse 25, CH-5001 Aarau, Switzerland, phone +41 62 838 53 02, andreas.huber@ksa.ch.

Klik hier voor meer informatie.

Sluiten