Vacature overzicht

ANIOS Klinische Genetica

De afdeling Genetica houdt zich bezig met alle aspecten van erfelijkheid, zowel op het terrein van de patiëntenzorg als wetenschappelijk onderzoek, en is actief betrokken bij onderwijs, o.a. aan studenten Geneeskunde, Life Science & Technology en Bio-informatica. Als afdeling van het UMCG wil de afdeling Genetica een kenniscentrum zijn op het gebied van genoomanalyse en erfelijkheidsadvisering, gekenmerkt door een intensieve samenwerking tussen alle disciplines. De afdeling Genetica heeft ongeveer 250 medewerkers en bestaat uit zes secties: Genoomdiagnostiek, Klinische Genetica, Onderzoek & Onderwijs, Ontwikkeling & Innovatie, Systeemgenetica en Beheer.

Bekijk de vacature hier.

Vacature Bestuurslid tevens fungerend als Voorzitter Raad Wetenschap & Innovatie

De Federatie Medisch Specialisten (Federatie) is de beroepsvereniging voor en door medisch specialisten. Het bestuur van de Federatie bestaat uit zes bestuursleden, waarvan vijf met ieder hun eigen aandachtsgebied en een voorzitter. De (eerste) zittingstermijn van de heer prof. dr. P.P.G. van Benthem (KNO-arts in het LUMC) als bestuurslid van de Federatie, tevens fungerend als voorzitter Raad Wetenschap & Innovatie, verloopt eind 2018.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature AIOS Klinische Genetica

Als arts in opleiding tot klinisch geneticus houd je je bezig met diagnostiek en erfelijkheidsadvisering van erfelijke en aangeboren aandoeningen. De opleiding is competentiegericht conform eisen MSRC (Kaderbesluit CCMS en Besluit Klinische Genetica) en landelijk opleidingsplan klinische genetica. De opleiding is modulair ingedeeld middels stages zoals in de oncogenetica, algemene genetica, prenatale diagnostiek en genoomdiagnostiek. Reageren kan t/m 2 september. Aanvang van de opleiding is 1 januari 2019.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature AIOS klinische genetica

Het AMC is op zoek naar een fulltime AIOS klinische genetica voor de Divisie G: Laboratoriumspecialismen.

Als AIOS klinische genetica ben je werkzaam op onze poli. Je ontvangt patiënten en voert erfelijkheidsonderzoek uit binnen alle gebieden van de klinische genetica en adviseer je patiënten binnen een van onze drie pijlers. Deze pijlers zijn Aanleg & Ontwikkeling, Cardiogenetica en Oncogenetica. Als AIOS klinische genetica werk je binnen de nauwe samenwerking tussen het AMC en het VUmc. Gezien de omvang en expertise binnen deze afdeling, biedt onze opleiding de mogelijkheid tot een superspecialisatie op elk gebied. Daarin zijn wij uniek. Op termijn werk je niet alleen binnen een van onze klinieken, maar ook met enige regelmaat op een van onze buitenpoli’s (12 locaties).

Bekijk hier de volledige vacature.

Vacature Klinisch Geneticus, Antoni van Leeuwenhoek

Op de Polikliniek Familiaire Tumoren (PFT) van het Antoni van Leeuwenhoek wordt erfelijkheidsonderzoek op het gebied van de oncogenetica verricht. De Polikliniek Familiaire Tumoren heeft een vacature voor een ervaren klinisch geneticus. Meer informatie over de vacature vindt u hier.

Vacature Bioinformaticus Erasmusmc

De afdeling Klinische Genetica van het Erasmus MC heeft een open positie voor een bioinformaticus (PhD student of postdoc). Het onderzoek vindt plaats in de groep van Dr. Stefan Barakat, en focust op de rol van het non-coding genome in neurodevelopmental disorders.

Voor meer informatie klik hier (postdoc) of hier (PhD student).

Vacature Deputy director for the Division of Medical Genetics, Aarau, Switzerland

This is an exciting opportunity to join the Division of Medical Genetics of the Institute for Laboratory Medicine with expanding test demands in this innovative diagnostic field and increasing requests for patient consultation. The position is newly created.

Our hospital

The Kantonsspital Aarau is the largest hospital of the State Aargau and one of the three largest state hospitals of Switzerland. It is an attractive employee in the center of Switzerland with a comprehensive medical service, top-modern infrastructure, family friendly attitude and advanced conditions of employment as well as excellent continuing education and training opportunities.

Contact
If you are interested in applying for this opportunity please contact directly the Head of Laboratory and Chief Physician Prof. Dr. med. Andreas R. Huber. Prof. Dr. med. Andreas R. Huber, Chefarzt, Institute of Laboratory Medicine, Tellstrasse 25, CH-5001 Aarau, Switzerland, phone +41 62 838 53 02, andreas.huber@ksa.ch.

Klik hier voor meer informatie.

Sluiten