Vacature overzicht

Vacature Consultant in Clinical Genetics, University Hospitals Bristol NHS Foundation Trust

De University Hospitals Bristol NHS Foundation Trust (Bristol, Engeland), afdeling Clinical Genetics, biedt een functie als Consultant in Clinical Genetics.

Reageren is mogelijk tot en met 13 november 2017.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature klinisch geneticus UZ Leuven, België

Het Centrum voor Menselijke Erfelijkheid (CME) van UZ Leuven heeft in 2018 een vacature als klinisch geneticus voor een voltijdse tewerkstelling. UZ Leuven is een Europees referentie centrum voor innovatieve geneeskunde, klinisch en translationeel onderzoek en het neemt deel aan 19 Europese referentienetwerken voor zeldzame ziekten.

Reageren kan tot en met 01.12.2017.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature Deputy director for the Division of Medical Genetics, Aarau, Switzerland

This is an exciting opportunity to join the Division of Medical Genetics of the Institute for Laboratory Medicine with expanding test demands in this innovative diagnostic field and increasing requests for patient consultation. The position is newly created.

Our hospital

The Kantonsspital Aarau is the largest hospital of the State Aargau and one of the three largest state hospitals of Switzerland. It is an attractive employee in the center of Switzerland with a comprehensive medical service, top-modern infrastructure, family friendly attitude and advanced conditions of employment as well as excellent continuing education and training opportunities.

Contact
If you are interested in applying for this opportunity please contact directly the Head of Laboratory and Chief Physician Prof. Dr. med. Andreas R. Huber. Prof. Dr. med. Andreas R. Huber, Chefarzt, Institute of Laboratory Medicine, Tellstrasse 25, CH-5001 Aarau, Switzerland, phone +41 62 838 53 02, andreas.huber@ksa.ch.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature klinisch geneticus UZA Antwerpen

Het Centrum Medische Genetica (CMG) is een dienst die zowel met de Universiteit Antwerpen als met het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) is geaffilieerd.
We zijn op zoek naar een enthousiaste en competente collega die ons team van klinisch genetici kan versterken. Een brede kennis van de medische genetica is gewenst. De belangrijkste werkzaamheden zijn het verrichten van genetische consultaties (in het UZA en andere ziekenhuizen), deelname in patiëntenbesprekingen en multidisciplinair overleg, het geven van onderwijs, begeleiden van studenten en assistenten in opleiding, en actieve deelname aan het wetenschappelijk onderzoek. We verwachten ook een bijdrage in het uitbouwen van de functie zeldzame ziekten binnen het UZA en ondersteuning in het Vlaams en de Europese netwerken voor zeldzame ziekten.
Klik hier voor meer informatie.

Vacature arts-onderzoeker erfelijke dementie LUMC

De afdeling Klinische Genetica heeft een vacature voor een arts-onderzoeker. Het gaat om een promotieonderzoek naar de ziekte CADASIL, een erfelijke vorm van herseninfarcten en dementie. De ingangsdatum van de vacature is bij voorkeur eind 2017- begin 2018, maar kan in overleg worden afgestemd.
Meer informatie vind u hier.

Vacature ANIOS klinische genetica UMC Utrecht

De afdeling Genetica van het UMC Utrecht biedt erfelijkheids- en DNA-onderzoek, counseling en voorlichting. Dat doen we met een team van zeer kundige en betrokken zorgverleners. Binnen het UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis werken klinisch genetici samen met andere medisch specialisten in de diagnostiek en/of behandeling van erfelijke en/of aangeboren ziekten.
Als ANIOS draagt u zorg voor diagnostiek en counseling bij genetische vragen. U werkt bij voorkeur in een fulltime dienstverband. Eventueel is een aanstelling van 80 procent mogelijk. U zult voornamelijk werkzaam zijn binnen het aandachtsgebied oncogenetica. Lees hier verder.

Vacature AIOS Klinische Genetica UMC Utrecht

Het UMC Utrecht, afdeling Genetica biedt een AIOS functie. Reageren is mogelijk tot en met 20 oktober 2017. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten