Vacature overzicht

Vacature arts-assistent in opleiding tot Klinisch Geneticus (AIOS)

Het MUMC+ heeft een vacature arts-assistent in opleiding tot Klinisch Geneticus (AIOS).
Klinische genetica is een poliklinisch specialisme. Het werkveld is het MUMC. De AIOS draait in een deel van de opleiding mee met de spreekuren in de regio.
U dient in het bezit te zijn van het basisartsdiploma en aantoonbare belangstelling te hebben voor het specialisme klinische genetica. Klinische ervaring of ervaring met wetenschappelijk onderzoek strekt tot aanbeveling.
Het betreft een aanstelling voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 46 uur per week conform artikel 2.4.4. van de CAO UMC.
Van u wordt verwacht dat u onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, en weekenduren en feestdagen.

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kunt u contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar elke werkdag tot 12.00uur tel: 043-387 59 77 / solliciteren.wervingselectie@mumc.nl.
Wij verzoeken u, vóór 3 juli 2017, digitaal te solliciteren via onze website www.werkenbijmumc.nl door gebruik te maken van de "solliciteren" knop.

Bekijk hier de volledige vacaturetekst.

Vacature ANIOS Klinische Genetica UMC Groningen

Op de afdeling Klinische Genetica zijn ongeveer 50 medewerkers uit verschillende disciplines actief (kijk ook onder gerelateerde informatie rechtsboven). Uw werkterrein betreft de erfelijkheidsadvisering, die zich concentreert op de oncogenetica, cardiogenetica, neurogenetica, prenatale diagnostiek en syndroomdiagnostiek. Uw takenpakket is flexibel.
Ervaring binnen de klinische genetica of een van de eerder genoemde specialismen strekt tot aanbeveling maar is niet noodzakelijk. Ook een co-assistentschap klinische genetica is een goede opstap naar deze baan.

Klik hier voor meer informatie en het digitale sollicitatieformulier. Solliciteren kan tot en met 25 juni 2017.

Sluiten