Afscheidssymposium Prof. Dr. Hans FA Vasen

vrijdag 17 mei 2019 13:30 - 19:00

De afdeling Maagdarmleverziekten van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) heeft het genoegen om u uit te nodigen tot het bijwonen van het symposium ter ere van het afscheid van:

Prof. Dr. Hans FA Vasen

Het symposium vindt plaats op vrijdag, 17 mei, 2019, van 2 tot circa 6 uur in de Buremazaal van het LUMC (collegezaal 6, gebouw 3), Hippocratespad 21, 2333 ZD Leiden.

Het symposium is getiteld "Advances in Hereditary Gastrointestinal Cancer".

In het programma komen zowel belangrijke recente ontwikkelingen aan de orde als ook resultaten van lange termijn onderzoek. De onderwerpen betreffen vooral Lynch syndroom en familiaire adenomateuze polyposis (FAP). Aansluitend is de receptie in gebouw 3 op de begane grond.

Aanmelden
Hans hoopt u op 17 mei te kunnen begroeten. Graag horen we van u vóór 17 april of we op uw aanwezigheid kunnen rekenen. U kunt zich via deze mail aanmelden: secretariaat.mdlz@lumc.nl

Cadeau?
Mocht u Hans een cadeau willen aanbieden, dan stelt hij het op prijs dit te doen in de vorm van een financiële bijdrage aan een Stichting die zich inzet voor onderzoek op het gebied van erfelijke tumoren:

Menko Stichting Klinische Oncogenetica
Bank: NL 58 ABNA 0254 3392 39
Website: www.menko-stichting.org

Accreditatie
Er is accreditatie aangevraagd bij de Nederlandse Vereniging voor Gastroenterologie, de Vereniging Klinische Genetica Nederland, en de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde.

Sluiten