Choosing Wisely 2017: creating value in healthcare

maandag 11 september 2017 09:00 - 17:00

Op 11 september organiseren de ZonMw, de Federatie Medisch Specialisten, de Patiëntenfederatie Nederland, de NFU/IQ Healthcare, het CGS/Bewustzijnsproject en de STZ ziekenhuizen de conferentie. ‘’Choosing Wisely 2017: creating value in healthcare”. Deze conferentie vindt plaats aan de vooravond van de internationale Choosing Wisely vergadering die dit jaar in Amsterdam plaatsvindt.

Dit congres is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij, of geïnteresseerd is in waardecreatie in de zorg, (implementatie van) verstandige keuzes, samen beslissen en kostenbewustzijn in de opleiding van arts-assistenten. Deelnemers aan dit congres zijn: medisch specialisten, artsen (in opleiding), studenten geneeskunde, beleidsmakers, wetenschappers en leden van de International Choosing Wisely Group. Het congres zal in het Engels plaatsvinden.

Het programma: (internationale) keynotes, plenair debat over ethische vraagstukken en verschillende inhoudelijke subsessie. We sluiten af met een informele borrel.

Inschrijven

Een deel van de plekken op deze conferentie is speciaal gereserveerd voor medisch specialisten, op dit moment zijn er nog plekken beschikbaar. Indien u wilt deelnemen, kunt u zich inschrijven via deze link.

Sluiten