Congres Toronto International Summit on Leadership for Physicians

zaterdag 23 november 2019 10:00

Save the Date voor het eerste congres TISLEP (Toronto International Summit on Leadership Education for Physicians) - NVMO in Nederland.

''Leading beyond borders - Medical leadership and culture in practice''

23 november 2019 in Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Amsterdam

Medisch leiderschap staat zowel in Nederland als internationaal al een aantal jaren hoog op de (opleidings)agenda. Maar wat is nu precies de stand van zaken en wat zijn de speerpunten voor de komende jaren? Op 23 november organiseren TISLEP en NVMO dit jaar samen een congres over medisch leiderschap.

Keynote sprekers Carina Hilders en Mingh-Ka Chan zullen u deze dag meenemen in de huidige stand van zaken en de speerpunten voor komende jaren belichten. De overeenkomsten en verschillen zullen aan bod komen. Een student geneeskunde en een aios zullen als toekomstige medische leiders de discussie met u als deelnemer en de beide dames leiden. Tijdens de dag worden in drie rondes diverse workshops verzorgd door Canadese en Nederlandse deskundigen op het gebied van medisch leiderschap. U krijgt de gelegenheid om met de aangereikte handvatten in uw eigen opleidingspraktijk aan de slag te gaan. Binnenkort is het programma gereed en kunnen we het gehele programma delen.

Sluiten