DICA Jaarcongres 2017

donderdag 08 juni 2017 - vrijdag 09 juni 2017 00:00 - 00:00

Op 8 en 9 juni 2017 ontmoeten en inspireren partners voor het verbeteren van kwaliteit van zorg elkaar op het DICA-congres. Het jaarthema: Partners in Quality. Wilt u inzicht in welke zorg tot de beste resultaten leidt of laat u zich inspireren door internationale best practices?

Bent u nieuwsgierig hoe de patiënt ook meer en meer partner in kwaliteit is of zoekt u een update van wetenschappelijk onderzoek met data uit de registraties? Wat uw reden om te komen ook is,meld u nu aan voor twee boeiende dagen in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Verken actuele ontwikkelingen in klinische registraties
We tonen actuele inzichten uit onze rapportages over kwaliteit. Daarnaast informeren we u over welke zorgverlening leidt tot beste resultaten en wat dit betekent voor alle stakeholders.

Neem deel aan een internationale uitwisseling
DICA breidt haar netwerk over de grens uit met zorgvuldig geselecteerde partners waarin we dezelfde passie voor kwaliteit herkennen. Nederland scoort hoog in Europa maar we kunnen nog veel leren van het buitenland. Vrijdag 9 juni staat dan ook in het teken van internationale best practices. Raak op het congres geïnspireerd door en discussieer mee met: Dr. M. (Melvin) Samsom, CEO Karolinksa University Hospital Sweden, S. (Stefan) Larsson, Senior Partner and Managing Director The Boston Consulting Group, B. (Bernard) J.Tyson, Chairman and CEO ofKaiser Permanente en C. (Caleb) Stowel, Ichom.Ontdek de patiënt als partner in qualityOok de patiënt is onze partner in quality. We delen graag onze visie hoe, wat en waarom we PROMs en PREMs implementeren in de registraties. U krijgt inzicht in wat er allemaal mogelijk is met de patiëntgegevens die dagelijks worden ingevoerd.

Benut podium voor onderzoekersIn het afgelopen jaar zijn er aanzienlijk meer wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd met data uit de registraties. Wij bieden podium aan onderzoekers die zich bezighouden met het verbeteren van kwaliteit van zorg. Voor meer informatie, ga naar: www.dicacongres.nl/wetenschappelijk-cafe.

Bezoek maatwerksessies per doelgroepRegistraties zijn er voor de dokter, patiënt en voor iedereen die de zorg beter wil maken. En daarmee is ook rekening gehouden in het congresprogramma. Voor het volledige programma, sprekers en meer informatie, ga naar: http://www.dicacongres.nl/.

Geef u vandaag nog op via het digitale aanmeldformulier en maak gebruik van de vroegboekkorting.
Join us and together we make care count!

Sluiten