Goed Gebruik Geneesmiddelen congres 2017

donderdag 06 april 2017 09:30 - 18:00
Graag wil ik het ZonMw-congres Goed Gebruik Geneesmiddelen 2017 onder uw aandacht brengen.
Aanmelden kan vanaf nu.

Op donderdag 6 april 2017 organiseert ZonMw het vijfde jaarlijkse congres Goed Gebruik Geneesmiddelen: ‘Kennis van nu = inspiratie voor morgen’.
Dit vijfde GGG congres staat in het teken van het delen van de kennis van nu en inspiratie voor morgen. De projecten die het GGG-programma heeft gefinancierd beginnen hun vruchten af te werpen. Tijdens dit congres kunt u kennis opdoen over de uitkomsten van een aantal van deze projecten. Daarnaast blikken we vooruit op hoe we samen investeren in de ontwikkeling van de behandeling van morgen. Hoe krijgen we wat nodig is? Op welke wijze gaan we die behandelingen in de klinische praktijk doorvoeren? Tijdens deze congresdag wordt hier vanuit diverse kanten en gebieden aandacht aan besteed.
Het programma is gevarieerd en belicht de resultaten van GGG-projecten en andere innovatieve onderzoeksprojecten. Daarnaast komen ter inspiratie en navolging mooie voorbeelden aan bod van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen uit de dagelijkse praktijk.

Kom naar het GGG-congres 2017, ontmoet collega’s uit het brede veld van geneesmiddelen en wissel kennis met elkaar uit.
Kijk voor alle informatie en voor inschrijven: Goed Gebruik Geneesmiddelen Congres 2017

Wilt u zich aanmelden?
Deelname aan het congres is kosteloos. Wel dient u zich vooraf in te schrijven.
U kunt zich tot donderdag 30 maart 2017, 9.00 uur aanmelden voor het congres.

Op het aanmeldingsformulier geeft u aan welke sessies u wilt bijwonen.

Let op: Wanneer u zonder opgaaf van reden niet op het congres verschijnt, kunnen wij u een bedrag van €50,- in rekening brengen voor de gemaakte kosten.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd voor openbare apothekers, farmaceutisch geneeskundigen, verpleegkundigen en ggz-verpleegkundigen, huisartsen, medisch specialisten, ziekenhuisapothekers, farmaceutisch consulenten, apothekersassistenten, verpleegkundig specialisten (intensive, acute, chronische en preventieve zorg bij somatische aandoeningen) en hart- en vaatverpleegkundigen.
Vragen
Heeft u inhoudelijke vragen over de dag zelf of over het registreren dan kunt u terecht bij de communicatiemedewerkers van het programma Goed Gebruik Geneesmiddelen:

· geneesmiddelen@zonmw.nl
· Mariëtte van Wijk, 070 349 53 42
· Raquel Chapper, 070 349 54 20
Sluiten