NACGG najaarsbijeenkomst 2023

vrijdag 29 september 2023 12:30 - 17:30

Graag nodigen we je via deze weg uit voor de NACGG najaarsbijeenkomst op 29 september 2023 van 12:30-17:30 uur, Oudaen te Utrecht.

De NACGG heeft als doel jonge onderzoekers het podium te geven.

Dit doen we op vier manieren:

  • We stellen ons programma samen met ingezonden abstracts van jonge onderzoekers. Dus stuur je abstract in, het formulier vind je in de bijlage van deze e-mail.
  • We programmeren een meet & greet met de sprekers.
  • In de etalage: podcasts met jonge onderzoekers.
  • We reiken de Leo ten Kate Talentprijsuit: bedoeld voor een veelbelovend onderzoeker, die binnen het wetenschappelijk onderzoek of anderszins op bijzondere wijze aandacht geeft aan community genetics en/of public health genomics. Het werk van de kandidaat wordt beoordeeld op het innovatieve karakter, de nieuwswaarde en de (wetenschappelijke) kwaliteit. Ook wordt rekening gehouden met de inzet en het enthousiasme van de kandidaat voor dit onderzoeksveld. NACGG leden kunnen kandidaten voor deze Talentprijs voordragen. Nomineer een talent!

¨Deadline voor het insturen van een abstract (zie bijlage) en de nominatie voor de talentprijs, voorzien van een korte toelichting: 28 augustus aan secretaris@nacgg.nl

En om ons denken te prikkelen staat rechtsfilosofe en hoogleraar Britta van Beers als special guest speaker op ons programma!

Sluiten