Platform Innovatie

maandag 18 november 2019 16:00

Save the date: Platform Innovatie
18 november 2019 | 16.00 - 20.00 | Anatomiegebouw, Utrecht

Kom 18 november naar het Platform Innovatie van de Federatie Medisch Specialisten! Laat u inspireren door pitches van uw vakgenoten en discussieer mee over het centrale thema van deze sessie: de mogelijkheden van 3D-technologie in uw dagelijkse praktijk.

Thema: 3D-technologie
Nieuwe toepassingen zoals 3D-geprinte anatomische modellen, virtuele operatieplanningen en robotica hebben grote impact op uw werk. Ze helpen om de zorg steeds meer te vernieuwen en verbeteren. Maar wat is er nodig om 3D-technologie succesvol te kunnen toepassen in de medisch-specialistische praktijk? En welke rol heeft de medisch specialist daarin? Twee gastsprekers gaan hierover met u in discussie.

Pitch uw eigen innovatie!
Bent u medisch specialist en heeft u een mooie innovatie ontwikkeld of bent u betrokken bij de ontwikkeling daarvan? En wilt u uw ervaringen delen met vakgenoten? Dan nodigen wij u van harte uit om een bijdrage te leveren in de vorm van een korte pitch. Deze pitch hoeft geen betrekking te hebben op het thema 3D-technologie. Meedoen? Of eerst meer informatie? Mail ons dan via raadw&i@demedischspecialist.nl.

Meer informatie en aanmelden
Het Platform Innovatie is gratis toegankelijk en interessant voor iedere medisch specialist. Mis het niet! Aanmelden kan via www.demedischspecialist.nl/platforminnovatie. Accreditatie wordt aangevraagd. Binnenkort volgt er meer informatie over het programma.

Sluiten