Wetenschapsdag VKGN

donderdag 16 maart 2023 09:00

Op donderdag 16 maart 2023 vindt de VKGN-VKGL Wetenschapsdag plaats in De Driehoek in Utrecht. Deze dag biedt een platform aan jonge onderzoekers om hun wetenschappelijk onderzoek te presenteren.

Aanmelden voor de meeting
Via deze link kun je naar de pagina om aan te melden. Let op: om de pagina te bekijken moet je ingelogd zijn.

In aanmerking voor het insturen van een abstract komen genetisch consulenten of laboratorium specialisten i.o., verpleegkundig specialisten i.o., physician assistants i.o., promovendi of A(N)IOS klinische genetica. Het onderzoek dient (deels) verricht te zijn tijdens aanstelling aan of in samenwerking met een afdeling Genetica. Het mag een lopend dan wel afgerond onderzoek zijn. Zowel fundamenteel als klinisch onderzoek, retrospectief dan wel prospectief onderzoek en case reports zijn toegestaan.

Op deze dag wordt aan één van de sprekers de VKGN wetenschapsprijs toegekend. Een jury zal de abstracts en presentaties beoordelen.

Hierbij een oproep aan alle jonge onderzoekers om hun abstract in te sturen: voorkeurstaal Engels, maar Nederlands mag ook. Max 250 woorden. Deadline voor het insturen van abstracts: 16 februari 2023. De abstracts mogen gemaild worden naar Mala Misra, m.misra@amsterdamumc.nl.

We kijken uit naar jullie inzendingen!

Sluiten