Vacature overzicht

Physician Assistant Klinische Genetica Antoni van Leeuwenhoek

Op de afdeling klinische genetica van het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) wordt erfelijkheidsonderzoek op het gebied van kanker (oncogenetica) verricht. Als physician assistant klinische genetica in het AVL verleen je poliklinische zorg aan patiënten en/of hun familieleden, die vanwege een mogelijk erfelijke aanleg voor kanker verwezen worden naar onze afdeling. Je geeft erfelijkheidsvoorlichting en -advies onder supervisie van de klinisch geneticus. Je vraagt DNA-diagnostiek aan, interpreteert de resultaten en bespreekt die met de adviesvragers. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de patiënten, hun familieleden, de behandelend artsen en verwijzers. Lees verder.

Basisarts Klinische Genetica Antoni van Leeuwenhoek

Op de afdeling klinische genetica van het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) wordt erfelijkheidsonderzoek op het gebied van kanker (oncogenetica) verricht. Als basisarts klinische genetica in het AVL verleen je poliklinische zorg aan patiënten en/of hun familieleden, die vanwege een mogelijk erfelijke aanleg voor kanker verwezen worden naar onze afdeling. Je geeft erfelijkheidsvoorlichting en -advies onder supervisie van de klinisch geneticus. Je vraagt DNA-diagnostiek aan, interpreteert de resultaten en bespreekt die met de adviesvragers. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de patiënten, hun familieleden, de behandelend artsen en verwijzers. Lees verder.

Physician Assistant Klinische Genetica Radboudumc

Functie
Je maakt deel uit van de sectie Klinische Genetica waarbinnen je deelneemt aan de klinisch genetische patiëntenzorg. Als physician assistant oncogenetica geef je erfelijkheidsvoorlichting en vraag je genetische diagnostiek aan naar erfelijke tumorsyndromen. Ben jij de verantwoordelijke physician assistant die wij zoeken? We maken graag kennis met je!
Klik hier voor meer informatie.

Sluiten